Filme Noi , Filme Noi Gratis , Filme 2011 , Filme 2012 , Filme Subtitrate , Filme cu Subtitrate , Descarca Filme , Download Filme , Movies New , Filme Adulti
...
Principală » Fişiere » Download Documentare

Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009)
2013-10-23, 5:46 PM
Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu - DOCUMENTAR
SCURTA DESCRIERE:
Synopsis
Exista Dumnezeu? Oare Raiul si iadul exista cu adevarat? Exista viata dupa moarte? Daca fiecare fiinta are un suflet ce se intampla cu el dupa moarte? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care multi ni le punem de-a lungul existentei.
Studiind experientele din preajma mortii (in engleza: Near Death Experience - NDE) traite de cei care s-au aflat in moarte clinica, oamenii de stiinta din lumea intreaga au incercat sa gasesca un raspuns la aceste intrebari si la socantele similaritati ale relatarilor: iesirea din corp, tunelul de lumina, intalnirea cu fiinte spirituale, vizionarea "filmului vietii" etc. Pentru a nega existenta unei lumi spirituale dincolo de moarte savantii materialisti au emis ipoteza ca cele traite in cursul acestor experiente nu sunt decat niste efecte secundare ale chimiei sau activitatii electrice a creierului, ce provoaca o aparenta incursiune intr-o lume imaginara ce corespunde cu credintele religioase avute in timpul vietii. Aceasta teorie insa a fost imediat contrazisa de fapte: exista o multime de cazuri ale unor persoane atee care au simtit in timpul mortii clinice experiente inexplicabile, mistice, transformatoare, in contradictie cu convingerile lor de pana atunci.
Un astfel de caz renumit este si cel al lui Gavril Barnutiu. Ateu fiind, el a fost declarat mort si tinut 13 ore la morga. In acest rastimp el si-a parasit trupul, a vazut iadul si raiul, ingeri de lumina, pe Iisus Hristos pe Dumnezeu, dar si pe diavol, iar apoi a vorbit cu cei din morga in limba maghiara desi el nu o invatase. Va invit sa vizionati acest documentar impresionant bazat pe marturia originala din 1990 si pe un interviu recent (anul 2009).
DOWNLOAD
Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009)
DOWNLOAD/DESCARCA FILMUL [server1]
DOWNLOAD/DESCARCA FILMUL [server2]
DOWNLOAD/DESCARCA FILMUL [server3]
DOWNLOAD/DESCARCA FILMUL [server4]
DOWNLOAD/DESCARCA FILMUL [server5]
Vizioneaza acest film online [SERVER 1] , [SERVER 2]

TRAILER
Categorie: Download Documentare | Adăugat de: JustBestOf
Vizualizări: 782 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Descarca Filme Noi 2016 Descarca cele mai bune filme din 2016,Download Filme.
Aici poti gasi : filme noi, filme gratis, descarca filme, download filme tale preferate din 2016!
Copyright © 2011 - 2016 JUSTBESTOF.COM Linkuri: |Jocuri Full |Powered by uCoz |Download Filme Noi |Download Filme Noi |Filme Online |Descarca Filme |JUSTBESTOF.COM